Skijajte u čuvenom Val Thorensu, skijalištu koje predstavlja krov Evrope, snežnom biseru francuskog i svetskog skijanja. Uživajte u skijaškoj obećanoj zemlji na preko 150km ski staza. Smeštaj se nalazi u naselju Orelle, u apartmanskom naselju vrhunskog kvaliteta od koga do vrhova Val Thorensa prevozi nova gondola "Orelle-Cime Caron", koja je u sezoni 21/22 zamenila staru i čuvenu "Les Troes Valles Express". Nova gondola, jedna od najsofisticiranijih instalacija za vertikalni transport skijaša u celoj Francuskoj, izlazi čak do vrha Cime de Caron (3200m/nv) u oblasti Val Thorens, za svega 15ak minuta.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 05. januar - petak. Polazak iz Beograda u ranim večernjim satima.
- 06. januar - subota. Dolazak u Orelle u popodnevnim satima i smeštanje u izabrane apartmane.
- 07 - 12. januar. Šestodnevno skijanje u Val Thorensu. Individualna opcija doplate i skijanja u celom ski domenu Tri Doline.
- 13. januar - subota. Spremanje za put i odjava apartmana u prepodnevnim satima. Polazak za Beograd sa usputnim svraćanjem u jedan od najvećih outlet tržnih centara u Italiji - Vicolungo (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
- 14. januar - nedelja. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.
CENA paketa po osobi iznosi:
- Smeštaj u 6-krevetnim 2P apartmanima + prevoz + 6-dnevni ski pas za Val Thorens - 489 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnim studijima + prevoz + 6-dnevni ski pas za Val Thorens - 499 evra.
Aranžman obuhvata:
- Prevoz na relacijii Beograd - Orelle - Beograd.
- Sedmodnevni smeštaj u izabranim studijima i apartmanima u apartmanskom naselju Orelle.
- Šestodnevni ski pas za Val Thorens deo skijaške oblasti Tri Doline (150 km staza). Ukoliko to žele, skijaši mogu samostalno, na dnevnom nivou, doplatiti proširenje skipasa na ceo ski domen Tri Doline, prema važećem cenovniku ski centra.
- Korišćenja bazena u spa centru apartmanskog kompleksa tokom boravka.
- Posteljinu i korišćenje TV-a (uključeno u cenu).
Skipass: U ceni aranžmana je 6-dnevni skipas za skijalište Val Thorens sa 150 km skijaških staza. Nadoplata za 6-dnevni skipas 3-Doline nije moguća. Moguća je jedino doplata na ski blagajni Orelle za dnevnu ski kartu Tri doline po važećem cnovniku ski centra.
Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji (trenutna cena iznosi 1 evro po danu).
Cena turističke takse ne može biti garantovana obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Depozit: Depozit za apartmane iznosi od 500 evra po apartmanu, a plaća se na licu mesta, neposredno pre ulaska u smeštaj, isključivo rezervacijom odgovarajućeg iznosa sa devitne kreditne kartice. Odgovarajući iznos sredstava sa platne kartice će biti odblokiran najdalje 14 dana od momenta razduživanja apartmana.

Posteljina i peškiri: Posteljina se dobija i to je obuhvaćeno cenom aranžmana. Peškire putnici nose sami, ili ih mogu rentirati na recepciji (10 evra po osobi).

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi.

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

Prijave: Milan Glumac, 063/250398.

U BOJAMA RUJA, 7.OKTOBAR 2023.

PRIJATELJI PD "JELENAK" PANČEVO

.