Обавештавамо чланове ПД Јеленак да ће се редовни избори за нове органе друштва (Председник, Управни одбор и Надзорни одбор) одржати у децембру 2020. године, с обзиром да досадашњим члановима наведених органа истиче четворогодишњи мандат.

    Имајући у виду ситуацију са пандемијом, Скупштина друштва се неће одржати на традиционалан начин, већ ће гласање бити организовано на састанцима, четвртком од 19 до 20.30 часова у просторијама у Дому омладине.
    Изборе ће спровести изборна комисија у саставу: Оливера Лоци, члан, Дејан Митић, члан и Милица Гавриловић, члан.
    Услов за кандидовање за чланове Управног одбора и чланове Надзорног одбора је 5 прикупљених потписа чланова Јеленка са плаћеном чланарином у 2020. години, а за Председника 10 прикупљених потписа. Уз кандидатуру треба обавезно навести занимање, стручну спрему и године планинарског стажа као и друге податке по жељи кандидата.
    Рок за подношење кандидатура изборној комисији је закључно са  четвртком, 26. новембром 2020. године (лично на састанцима или поштом).
    Изборна комисија ће  припремити изборни листић након 26. новембра 2020. године, а пре 3. децембра 2020. године.
    Први дан за гласање биће 3. децембар 2020. године.
    Последњи дан за гласање је 24. децембар 2020. године, до 20.30ч, а након тога ће изборна комисија пребројати гласове и саопштити резултате.


    Управа

U BOJAMA RUJA, 7.OKTOBAR 2023.

PRIJATELJI PD "JELENAK" PANČEVO

.