Стазе Србије опрезно напредују дубоко у скривеним деловима Србије, ни трње нас није могло зауставити! Настављамо пешачење, а ви нам се још једном изволите придружити у овој јединственој авантури и зарадите јединствено право хваљења да сте препешачили Србију целу - у круг!

Полазак: субота, 19.05.2018. године у 7 30 часова, Лава Толстоја 13. Паркинг у Лава Толстоја се не плаћа ни суботом. Вожња преко Ковина и Смедерева, до полазне тачке, северно од кањона.
Полазак на пешачење око 11 часова, планирано је прећи нешто више од 10 км и посетити Лазареву пећину. Након тога комбијем путујемо до Борског језера, где је планирано ноћење и одмор.
Сутрадан настављамо акцију, уз нешто више од 20км пешачења. Повратак је у вечерњим сатима. Због природе акције, није могуће да ти тачан одговор о планираној километражи. Организатор задржава право процене физичке спремности, пре прихватања пријаве учесника. Договор о смештају након комплетирања списка путника.
Цена: 1800 динара, и не укључује цену смештаја. Пријављивање је уз уплату на редовним састанцима у просторијама планинарског друштва Јеленак, четвртком од 19 до 20.30 часова у Дому омладине у Панчеву. Храна из ранца, опрема прилагођена временским условима за доба године, планинарске  ципеле, ручна или чеона лампа.
Више информација: 064 354 6891, Милан Јанић.

U BOJAMA RUJA, 7.OKTOBAR 2023.

PRIJATELJI PD "JELENAK" PANČEVO

.