Стазе Србије незаустављиво напредују, ни дубок снег нас није могао зауставити! Настављамо пешачење Кучајем, планине која нас је у претходном походу дивно дочекала.

Придружите нам се у овој јединственој авантури и зарадите јединствено право хваљења да сте препешачили Србију целу - у круг!
Полазак: понедељак, 09.04.2018. године у 6 часова, Лава Толстоја 13. Паркинг у Лава Толстоја се не плаћа. Вожња преко Ковина и Смедерева, до полазне тачке, источно од Жагубице.
Полазак на пешачење око 9 часова, планирано је прећи нешто више од 20 км. Повратак је у вечерњим сатима. Због природе акције, није могуће да ти тачан одговор о планираној километражи. Организатор задржава право процене физичке спремности, пре прихватања пријаве учесника.
Цена: 1500 динара. Пријављивање је уз уплату на редовним састанцима у просторијама планинарског друштва Јеленак, четвртком од 19 до 20.30 часова у Дому омладине у Панчеву. Храна из ранца, опрема прилагођена временским условима за доба године, планинарске ципеле, ручна или чеона лампа.
Више информација: 064 354 6891, Милан Јанић.

U BOJAMA RUJA, 1.OKTOBAR 2022.

PRIJATELJI PD "JELENAK" PANČEVO

.