Стаза Србија је нови вид планинарско-пешачке акције, у којој Вас ПД Јеленак кроз серију тура води од Дунава код Голупца, преко Копаоника, па све до Ваљева.

С обзиром на убрзан темпо живота који води већина нас, једини начин да се оваква визија оствари јесте да се на туре иде повремено, уз наставак пешачења са места одакле смо претходног месеца стали. Стога, прва у низу и званични почетак јесте- Дунав, и то код Голупца! Придружите нам се у овој јединственој авантури и зарадите јединствено право хваљења да сте препешачили Србију целу - у круг!

Полазак: недеља, 21.01.2018. године у 6 часова, Лава Толстоја 13. Паркинг у Лава Толстоја се не плаћа. Вожња преко Ковина и Смедерева, до полазне тачке на Дунаву, код Голупца.

Полазак на пешачење око 8 часова, планирано пешачење је око 23 км, а након пешачења следи дружење у ресторану. Повратак је у вечерњим сатима.

Цена: 1200 динара. Пријављивање је уз уплату на редовним састанцима у просторијама планинарског друштва Јеленак, четвртком од 19 до 20.30 часова у Дому омладине у Панчеву. Опрема прилагођена временским условима за ово доба године, планинарске ципеле, вишеслојна одећа, кабаница.

Више информација: 064 354 6891, Милан Јанић.

U BOJAMA RUJA, 7.OKTOBAR 2023.

PRIJATELJI PD "JELENAK" PANČEVO

.