Polazak u 07:00 ispred Doma omladine. Okupljanje 10 minuta ranije.
Povratak u večernjim satima.

Mesto održavanja: Čortanovci
PROGRAM
Oko 9h dolazak na mesto održavanja i prijave za TLS/VTL
-09:30-start takmičara Treking lige Srbije. Takmičari biraju jednu od tri staza po pravilima Treking lige. 
- ostali učesnici u skladu sa svojim mogućnostima biraju malu ili srednju stazu i kreću u šetnju. 
V KOLO TREKING LIGE SRBIJE / VI KOLO VOJVOĐANSKE TREKING LIGE
Dužina staza je 13 km, 24 km i 44 km. 
VELIKA STAZA "Goran Miljković"– Velika staza je posvećena tragično nastradalom Goranu Miljkoviću koji je bio jedan od najboljih učesnika ovog takmičenja. Dužina staze je 44 kilometara. Staza ima 10 kontrolnih tačaka od kojih na dve neće biti kontrolora već će takmičari sami overavati svoje kartone. Visinska razlika je oko 1000 metara uspona i spusteva.
SREDNjA STAZA - Dužina staze je 24 kilometara. Staza ima 6 kontrolnih tačaka od kojih na dve neće biti kontrolora već će takmičari sami overavati svoje kartone. Visinska razlika je oko 600 metara uspona i spusta.
MALA STAZA - Dužina staze je 13 kilometara. Staza ima 4 kontrolne tačke od kojih na jednoj neće biti kontrolora već će takmičari sami overavati svoje kartone. Visinska razlika je oko 400 metara uspona i spusta.
Na svim kontrolnim tačkama će biti vode (osim na kt 10). Stazu će obezbeđivati pripadnici Gorske službe spasavanja. Na kt7 (velika i srednja staza) će dežurati volonteri Crvenog krsta Inđije.
Sponzor takmičenja je kompanija Capriolo.
Cena akcije je 800 rsd.
Kotizacija za treking ligu je 300 dinara (potrebno je ranije prijaviti učešće na TLS/VTL iz razloga što se prijave vrše on line). Svi koji predju stazu u vremenskom limitu dobijaju štampanu diplomu i medalju.

Polazak za Pančevo je u popodnevnim časovima.

Prijave i uplate na sastancima društva

Organizator: Sladjana Dečermić, 062/9763388

U BOJAMA RUJA, 7.OKTOBAR 2023.

PRIJATELJI PD "JELENAK" PANČEVO

.